Användarvillkor

Blog.se är en tjänst baserad på WordPress som erbjuder webbpublicering. Det är kostnadsfritt att skapa och inneha ett konto.

Tjänsten är publik beta, dvs under löpande utveckling och testning pågår inför en kommande lansering.

blogse

Villkor

När du använder tjänsten på Blog.se (skapar en blog) godkänner du följande vid var tid gällande villkor.

Du ansvarar själv för allt material du publicerar. Du ansvarar också för alla kommentarer på ditt material. Verksamhet på bloggen får på inget sätt strida mot svensk lag. Du är ensam ansvarig för att hålla din blog fri från olagligt innehåll. Gör du inte det vidtas nödvändiga åtgärder, inklusive men inte begränsat till att stänga bloggen.

Blog.se är beroende av andra tjänsteleverantörer och kan inte lämna garantier avseende driftsäkerhet, säkerhet eller annat.

En blog som saknar innehåll eller som inte uppdaterats på två år anses övergiven och kan raderas om inte innehavaren begär att den ska bevaras. En blog som saknar innehåll en månad efter att den skapats kan raderas.

Bloggar vars enda syfte är att driva trafik till andra sajter, och andra sorters spam, kan raderas utan varning.

Dessa villkor utgör en fullständig friskrivning från ansvar: Blog.se och dess ägare och företrädare skall inte anses ansvariga för något som helst innehåll skapat eller förmedlat av användare av denna tjänst.

blogse

 

Vill du fråga något, har förslag på förbättringar eller vill meddela abuse kan du skicka email via kontaktformuläret.

Välkommen!

1 reaktion på ”Användarvillkor”

Kommentarer är stängda.